‌‌

De koers komt thuis...

‌Ga tijdens Sporta Mon Ventoux de #koerskomtthuis-fotochallenge aan
‌en bereik de eeuwige wielerglorie! Houd het daarbij wel veilig, zodat we allemaal van de mooiste koerszomer ooit kunnen genieten.

De koers komt thuis... van die Kale Berg

Het is bijna zover: van 18 t.e.m. 26 september mogen we in Vlaanderen het WK Wielrennen verwelkomen voor zijn 100e verjaardag. Een groot feest, 
‌want de koers komt thuis. ‌ ‌

Tijdens Sporta Mon Ventoux dagen we je uit om in de voetsporen van de grootste wielergoden te treden met een sterke beklimming op de Mont Ventoux. De iconische berg ligt dan misschien wel in het buitenland, wij Vlamingen zijn er goed vertegenwoordigd. ‌ ‌

‌En om de WK-beleving ook op de Mont Ventoux te kunnen ervaren, lanceren we samen met Sport Vlaanderen de #dekoerskomtthuis-fotochallenge. Trek je beste wieleroutfit aan, neem een leuke foto aan één van de WK-punten op en rond de Ventoux & maak kans op fantastische WK-prijzen!

De uitdaging?

Deelnemen aan de #dekoerskomtthuis-fotochallenge op de Mont Ventoux is heel simpel:

  • Neem een originele foto bij een van de WK-punten tijdens jouw beklimming van de Mont Ventoux. Deze zijn te vinden in de village Cannibale, bevoorrading in Sault en Chalet Liotard.
  • Deel je foto op social media met hashtags #dekoerskomtthuis én #Sportamonventoux en tag daarbij steeds @sportvlaanderen. Zet je profiel ook op openbaar, zodat we je inzending zeker kunnen zien ;-).
  • Maak kans op een van de fantastische prijzen uit de WK-prijzenpot.

Staat jouw foto hier binnenkort ook bij?

Doorloop de stappen die hierboven beschreven staan en maak kans op fantastische prijzen!

Foto door Leen Van Eynde gepubliceerd op 18 augustus 2021

Wat kan je winnen?

Wil je kans maken om een van de fantastische WK-prijzen te winnen in deze categorie? Deel dan steeds je originele WK-foto met de hashtags #dekoerskomtthuis én #Sportamonventoux. 

‌Je neemt met de hashtag #dekoerskomtthuis sowieso deel aan de overkoepelende challenge en prijzenpot en maakt met beide hashtags ook nog kans op enkele leuke extra's - exclusief voor deze challenge:

5 X volledige wieleroutfit

Inclusief handschoenen en WK bidon

20 X tickets voor de "Flanders 2021 Rides"

De officiële WK toertochten langs het parcours van het WK 2021. Lees meer.

De winnaars worden bekendgemaakt op 14 september, inzendingen zijn mogelijk tot 12 september. In het wedstrijdreglement vind je meer info over de wedstrijdvoorwaarden en hoe de winnaars gekozen worden.

Vragen?

Heb je geen Instagram, maar wil je toch deelnemen? Verstuur ons dan jouw foto via het online deelnameformulier.

Verstuur je foto

Ontdek de partners van de
#dekoerskomtthuis-fotochallenge

Sport VlaanderenSporta Bike To WorkBike For Life