To Walk Again

Ons goed doel€10.000

‌Sporta schenkt 
‌€10.000 aan To Walk Again

YES, I JOIN!

We dragen To Walk Again
‌een warm hart toe

Sporta Mon Ventoux is veel meer dan een gloriemoment op de flanken van de Mont Ventoux. ‌Het is een ode aan jouw ‌doorzettingsvermogen. Aan straffe prestaties waarvan je dacht dat ze niet voor jou waren weggelegd. ‌Die droom wil Sporta delen met zoveel mogelijk mensen, al dan niet met een beperking.

Een Walk speciaal voor hen

Vorige editie stapten 275 deelnemers van Mont Serein richting de top van de Kale Berg. Dit jaar vertrekken de wandelaars vanuit Bédoin met maar liefst twee nieuwe producten: Walk High en Walk To The Top . Met in het achterhoofd steeds ons goed doel: To Walk Again, een initiatief dat elke dag strijdt voor de (sportieve) dromen van kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking. Om zoveel mogelijk dromen te realiseren, schenkt Sporta 10.000 euro van het inschrijvingsgeld aan To Walk Again.

To Walk Again


Aan straffe prestaties geen gebrek tijdens Sporta Mon Ventoux. Straffe prestaties is ook wat To Walk Again mogelijk maakt voor kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking die elke dag de strijd aangaan met een berg van het kaliber Mont Ventoux.

Wat doet To Walk Again?


‌Beweging

To Walk Again motiveert kinderen, jongeren en volwassenen om te blijven bewegen ondanks hun fysieke beperking. 


‌Advies

Preventie en advies over thema's die mensen met een fysieke beperking nodig hebben. Alles wordt besproken zonder taboe: voeding, doorligwonden, incontinentie, etc.


‌Nieuwe technologie

To Walk Again biedt met haar REVAlution Center een uniek revalidatieconcept aan. Men beschikt er over de nieuwste en meest vooruitstrevende technologie die revalidanten toelaat verder te revalideren na een klassieke revalidatie. 

‌Staprobot

To Walk Again heeft 3 staprobots waarmee wekelijks een 40-tal mensen opnieuw even kunnen stappen. Dit geeft mensen met een fysieke beperking zowel een mentale als fysieke boost!


‌To Walk Again kampen

In samenwerking met Sporta-Kampen organiseert To Walk Again (sport)kampen voor kinderen en jongeren met fysieke beperkingen.

Steun To Walk Again

Wil je de leden van To Walk Again een onvergetelijke ervaring bezorgen? 
‌Door To Walk Again te steunen, laat je de kinderen genieten van een kamp, geef je volwassenen met een fysieke beperking de kans levenslang verder te revalideren en help je personen met een dwarslaesie terug stappen te zetten met behulp van een staprobot.

‌Blaas de droom van mensen met een fysieke beperking nieuw leven in 
‌en stort jouw bijdrage via overschrijving.  

Onze partners

Onze partners bezorgen jou een topervaring.