To Walk Again

Ons goed doel€10.000

‌Sporta schenkt 
‌€10.000 aan To Walk Again

YES, I JOIN!

We dragen To Walk Again
‌een warm hart toe

Sporta Mon Ventoux is veel meer dan een gloriemoment op de flanken van de Mont Ventoux. ‌Het is een ode aan jouw ‌doorzettingsvermogen. Aan straffe prestaties waarvan je dacht dat ze niet voor jou waren weggelegd. ‌Die droom wil Sporta delen met zoveel mogelijk mensen, al dan niet met een beperking.

Een Walk speciaal voor hen

Vorige editie stapten 275 deelnemers van Mont Serein richting de top van de Kale Berg. Dit jaar vertrekken de wandelaars vanuit Bédoin met maar liefst twee nieuwe producten: Walk High en Walk To The Top . Met in het achterhoofd steeds ons goed doel: To Walk Again, een initiatief dat elke dag strijdt voor de sportieve dromen van kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking. Om zoveel mogelijk dromen te realiseren, schenkt Sporta 10.000 euro van het inschrijvingsgeld aan To Walk Again.

To Walk Again


Aan straffe prestaties geen gebrek tijdens Sporta Mon Ventoux. Straffe prestaties is ook wat To Walk Again mogelijk maakt voor kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking die elke dag de strijd aangaan met een berg van het kaliber Mont Ventoux.

Wat doet To Walk Again?


‌Beweging

Beweging en sport onder deskundige begeleiding. Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen bij het  revalidatiecentrum van To Walk Again terecht meteen na hun acute revalidatie.


‌Advies

Preventie en advies over thema's die mensen met een fysieke beperking nodig hebben. Alles wordt besproken zonder taboe: voeding, doorligwonden, incontinentie, etc.


‌Nieuwe technologie

Therapeutisch stappen met nieuwe technologieën. Wist je dat mensen die gebonden zijn aan een rolstoel toch even zelf kunnen stappen met behulp van de ExoSuit staprobot?


‌G-sport

Ook mensen met een mentale beperking kunnen op ontspanning rekenen met in het achterhoofd beweging: G-sport, fitness, stappen, fietsen, etc.


‌Kamp of sportactiviteit

In samenwerking met Sporta-Kampen organiseert To Walk Again (sport)kampen voor kinderen met fysieke beperkingen.

Steun To Walk Again

Wil je de kinderen van To Walk Again een onvergetelijke ervaring bezorgen? Door 
‌To Walk Again te steunen, laat je de kinderen genieten van een kamp of sportactiviteit, geef je hen de kans om avontuurlijk te sporten en help je mensen met een fysieke beperking terug te stappen met behulp van de ExoSuit staprobot. 

‌Blaas de droom van mensen met een fysieke beperking nieuw leven in 
‌en stort jouw bijdrage via:  

‌IBAN: BE02 1431 0070 9040 
‌BIC: GEBABEBB 
‌Bank: Fintro Heist-Op-Den-Berg 
‌Mededeling: Sporta Mon Ventoux

Onze partners

Onze partners bezorgen jou een topervaring.