Jouw feedback? We luisterden

17 Oct 2021

Na Sporta Mon Ventoux 2021 kregen alle deelnemers een aftermailing waar we in vroegen even de enquête in te vullen. Deze is voor ons erg belangrijk. Zo kunnen we naar nieuwe edities toe de verwachtingen bijstellen.


WE LUISTERDEN NAAR JULLIE
Natuurlijk kunnen we niet met al jullie individuele wensen rekening houden. Maar we hebben alles gelezen en jullie mogen alvast deze aanpassingen verwachten op 25 juni 2022:

  • Na jullie uitdaging zorgen we voor een lekkere pasta in onze Village Cannibale. Iedereen krijgt van ons een bon die recht geeft op een pastasnack. Verwacht je aan een pastabox, geen volledige pastamaaltijd.
  • De deelnemers t-shirts werden duidelijk gemist. Dat begrijpen we zeker. Daarom mogen jullie er prat op gaan: in 2022 krijg je terug een aandenken aan jouw Sporta Mon Ventoux uitdaging in de vorm van een t-shirt. Dit geldt voor zowel de wandelaars, wegfietsers als off-roaders.
  • Om de fietsers een correcte tijd te kunnen garanderen - en de moeilijkheden die hierbij kwamen kijken in 2021 te vermijden - gaan we extra tijdsregistratiematten voorzien in Sault en aan Col de Perty. 

Share

Meer nieuws over Sporta Mon Ventoux?


Nieuwe uitdagingen in 2022

Klassiekers blijven, off-road en wandelen breidt uit. Onze klassieke producten blijven op het menu staan, maar op 25 juni…

Jouw feedback? We luisterden

Na Sporta Mon Ventoux 2021 kregen alle deelnemers een aftermailing waar we in vroegen even de enquête in te vullen. Deze…

Covid-19: Garantie en veiligheid

Helaas: Slotfeest Sporta Mon Ventoux toch geannuleerd 1 september 2021 We kijken met zijn allen vol spanning uit naar 11…

1 2