Doe jij ook mee aan Ventouristing?

Ingeschreven voor de slotapotheose in Frankrijk? Kom dan naar minstens drie voorbereidingstochten, verzamel hoogtemeters in België en maak kans op gevulde Deuter wandelrugzak of een racefiets van BH Bikes!Schrijf je in voor een voorbereidingstocht

Met de voeten of de pedalen. Ventouristing kan op twee manieren. Schrijf je in voor de Ethias Challenges of wandeltochten powered by Nationale Loterij en verzamel de hoogtemeters  van de Mont Ventoux


STEMPELKAART

Haal je stempelkaart af aan de aanmeldbalie  op een voorbereidingstocht en start met het verzamelen van hoogtemeters.

3 of meer stempels verzameld op je kaart? Lever ze dan in bij de Sporta Mon Ventoux crew aan de incheck van één van de zes voorbereidingstochten of op vrijdag 23/06 aan de Sporta infostand in de Village Cannibale in Frankrijk.

Een kaart kan ingeleverd worden van zodra er 3 stempels opstaan. één deelnemer kan meerdere kaarten inleveren.

‌Vanaf 3 stempels maak je kans op een prijs. De winnaar wordt getrokken op vrijdag 23/06 in de Village Cannibale en krijgt zijn of haar prijs overhandigd tijdens het podiummoment op zaterdag 24/06 in Frankrijk.

Fiets mee & win

Fietsers maken kans op de SL1 2.4 racefiets van BH Bikes.

  • Compacte, reactievere achtervorken
  • Verhoogde torsie- en achterkant stijfheid
  • Geïntegreerd klemsysteem
  • ICR-systeem waarmee volledige inwendige bedrading mogelijk is
  • Gebruiksvriendelijke quick levers

Wandel mee & win

Wandelaars maken kans op een deuter wandelrugzak gevuld met kwaliteitsvolle producten van Injinji, deuter, SIGG, LOWA en LEKI.

Onze partners

Onze partners bezorgen jou een topervaring.